ZeezichtShop02

Audicien


Wanneer bent u slechthorend?

Heeft u vaak moeite om de televisie te verstaan of vertellen mensen uit uw omgeving dat deze wel erg luid staat? Kost het u in gezelschap steeds meer moeite om de gesprekken te volgen? Vaak zijn dit aanwijzingen dat uw gehoor minder wordt. Meestal is dit normale slijtage maar het kan ook een beschadiging zijn. U bent beslist niet de enige. Bijna tien procent van de Nederlandse bevolking kampt met hoorproblemen.

Met onze ervaring bieden wij u de mogelijkheid voor een juist hooradvies. U krijgt alle tijd om uw nieuwe hoortoestellen te proberen en om samen met de audicien tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Met onze gratis hoortest en zeer uitgebreide assortiment bieden wij u naast de beste kwaliteit ook nog de beste service aan. Wij zullen er alles aan doen om het juiste hoortoestel wat bij uw levensstijl, budget en gehoorverlies past te vinden.

Gehoortest

Wanneer u heeft besloten u gehoor door onze audiciens te laten testen zullen wij behalve de bekende piepjestest meerdere testen doen:
- de binnenkant van uw oor controleren
- gehoortest in geluidsdichte cabine
- beengeleidingstest
- spraaktest

Een gehoorafwijking en dan?

Nadat u heeft besloten dat u hoortoestellen wilt proberen starten wij de proefperiode.
De proefperiode is niet gebonden aan tijd en het is mogelijk om meerdere soorten hoortoestellen te proberen. Pas wanneer u tevreden bent sluiten wij de proefperiode af met een spraaktest. Als uit deze test blijkt dat wij het best mogelijke resultaat hebben behaald, dienen wij de vergoeding in bij de zorgverzekeraar. De mogelijke restfactuur ontvangt u van ons.
Klik hier voor meer informatie betreffende de vergoeding van uw zorgverzekering.

Nazorg

Na de aanschaf van uw hoortoestellen kunt u bij ons terecht voor nazorg. Wij zullen uw gehoor eenmaal per jaar opnieuw testen, uw hoortoestellen worden volledig nagekeken en eventueel onderdelen vervangen. Ook wanneer u toestellen niet bij ons zijn gekocht ben u van harte welkom voor nazorg.
Mocht u tussen de controles door vragen hebben of een probleem met uw hoortoestellen, dan ben u altijd van harte welkom in onze winkel.

Overige hoorhulpmiddelen

- Gehoorbescherming
- Hoorhulpmiddelen
- Zwemoorstukjes